Informatie

Voor / na: Schik de "voorkant" van het huis door een elektrische poort te installeren

Voor / na: Schik de "voorkant" van het huis door een elektrische poort te installeren

Op dit charmante perceel in de voorsteden wilden de eigenaren de toegang tot hun woning volledig heroverwegen. Het SIB-bedrijf, gespecialiseerd in aluminium buitenbeslag, leverde de producten aan het merk Wilco om deze vervallen en verlaten woningingang te transformeren in een strategisch, toegankelijk en modern punt. Resultaat? De hoek van het trottoir dat het huis van de straat scheidde, is een beter gedefinieerde en perfect beveiligde scheidingsruimte geworden dankzij hekken en een elektrische poort. Hier zijn de fasen van het werk. ** Oppervlakte: ** 35m² ** Budget: ** 13.000 € TTC

Heb een moderne en toegankelijke ingang


Wilco ** Na: ** Het bedrijf Wilco transformeerde daarom de ingang van de woning volledig door een gemotoriseerde aluminium poort te plaatsen, die de eigenaren dagelijks wilden hebben vanwege het functionele aspect, en door muren en hekken te installeren die het mogelijk maken aan de straatkant worden gesneden en beter worden beschermd tegen het tegenovergestelde.

Een ruimte begroeid met klimplanten


Wilco ** Voordien: ** De oude tuin was verlaten en werd niet onderhouden. Als gevolg hiervan was de voorkant van het huis begroeid met vegetatie bestaande uit vasthoudende klimplanten. Het was daarom noodzakelijk om al deze planten te verwijderen, wat geen gemakkelijke taak was, vooral vanwege de wortels die moeilijk te verwijderen zijn om het metselwerk voor te bereiden.

Een meer gastvrije ingang


Wilco ** Na: ** Naast het feit dat deze nieuwe scheidingswand tussen de tuin en de straat veel veiliger is, mag het esthetische aspect niet over het hoofd worden gezien. De poort en de grijze hekken zijn zeer harmonieus met de beige stenen muren, waardoor de structuur kan worden verlicht. Bovendien, door de toppen van bepaalde bomen en struiken te raden, heeft men des te meer het verlangen om deze tuin te betreden. Voorbijgangers hebben ook een veel betere indruk als ze het gebouw passeren.

Een smalle en slecht ingerichte ruimte


Wilco ** Voordien: ** Zonder scheiding tussen de buitenruimte van het huis en de straat stonden de eigenaren direct tegenover de auto's en hadden geen perspectief om van hun tuin te genieten. Bovendien was de toegankelijkheid voor een kinderwagen, een winkelwagentje of een gehandicapte persoon niet geoptimaliseerd. Het was daarom noodzakelijk om een ​​concrete drempel en een afdaling te creëren om de toegang tot de rollende apparaten te vergemakkelijken.

Maak een toegankelijk platform


Wilco ** Na: ** De nieuwe voorkant van het huis is veel gemakkelijker toegankelijk omdat de kleine afdaling de circulatie vergemakkelijkt en de ruimte begrenst. Om tijd te besparen in het werk, maar ook om het budget een beetje te verlagen, hielden de arbeiders de kleine betonnen stoepranden die al bestonden om de metselwerkwanden weer in elkaar te zetten.

Lage muren oprichten


Wilco ** Na: ** Om de toekomstige elektrische poort te omlijsten en een meer landelijke en moderne geest te behouden, installeerde Wilco stenen muren op een vrij lichte toon die heel goed past bij het landschap. Dit geeft een charme aan de voorkant van het huis.

Bescherm groene planten


Wilco ** Na: ** Deze lage muren helpen ook nieuwe vegetatie te beschermen en te voorkomen dat deze op het trottoir overloopt. Zo kunnen de eigenaren van hun groene ruimte genieten zonder deze met de hele buurt te delen!

Installeer een gemotoriseerde poort


Wilco ** Na: ** een van de laatste fasen van de site was duidelijk de installatie van de gemotoriseerde schuifpoort en hekken. Of het nu gaat om een ​​voertuig in de tuin te parkeren, naar huis te gaan of om boodschappen te lossen, dit model is ideaal omdat het geen ruimte verspilt. Opengewerkte hekken zijn een goed compromis om de tuin te sluiten zonder deze te verdelen.

Technische problemen


Wilco ** Na: ** Een andere moeilijkheid bij het uitvoeren van dit project lag in de routing van elektrische stroom vanuit het huis voor de automatisering van de gemotoriseerde poort. Maar als alles klaar is, is het resultaat er: de ingang is beschermd en mooi gemarkeerd.


Video: Schik-Na-Na Schik-Na-Ue (December 2021).