Kort

Een ultra-design huis tussen land en zee

Een ultra-design huis tussen land en zee

De architectuurstudio Cadaval & Solà-Morales stelde zich een huis voor dat volledig zou zijn gericht op het prachtige uitzicht van de bouwplaats. Gelegen op de grens tussen Frankrijk en de ruimte, is het zeer grafische Sunflower House geïnstalleerd op de zijkant van rotsen om naar de zee te kijken en bewoners een uitzonderlijk decor te bieden. Bezoek een huis met een gedurfde structuur.

De woonkamer als centrale kamer


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Van buitenaf begrijpen we al dat het huis in verschillende eenheden zal worden verdeeld om de ruimtes te onderscheiden, terwijl een volledig open oppervlak wordt behouden om te profiteren van het licht. Het is dan de woonkamer die het hart van het huis wordt met een centrale ruimte van waaruit de units vertrekken. De materialen zijn ruw om te voldoen aan het grafische ontwerp van het huis en het moderne meubilair verwarmt het geheel bijvoorbeeld met leer.

Gaat vooruit naar de zee


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Vanuit de woonkamer vormt elke kleine eenheid een andere ruimte. De woonkamer geniet dus van een panoramisch uitzicht op de zee met een opening op alle eenheden van de gevel. Een droomomgeving en een perfect geregeld verlichtingsprobleem.

Een eetkamer met uitzicht


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto De eetkamer vindt bijvoorbeeld plaats in een van deze units die niets anders zijn dan de projecties van de gevel. De indruk is dan om zich boven de zee te vestigen voor een maaltijd met een adembenemend uitzicht.

Een lounge open naar de horizon


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto In een andere module heeft de architectuurstudio fauteuils geplaatst die zijn geïnspireerd op het ontwerp van buitenmeubilair om een ​​gevoel van buiten te zijn zonder het huis te verlaten. We profiteren van het prachtige uitzicht en de veranderende kleuren terwijl we worden beschermd tegen de Tramontane op dagen dat de wind met meer dan 180 km / u waait.

Een designtrap als schakel


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Tussen de begane grond en de eerste verdieping zijn de ruimtes niet volledig gesloten, nogmaals om het beste uit het natuurlijke licht door het hele huis te halen. Om de link te leggen tussen deze twee open ruimtes, hebben de architecten gewed op een sculpturale trap die het volume van het huis aankleedt. Schoon, integreert het en biedt decoratieve meerwaarde.

Open circulatieruimtes


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Er is geen sprake van niet van het uitzicht te genieten tijdens het reizen door het huis! Zelfs de gangen openen naar buiten en naar binnen om het licht te maximaliseren en een gewaagd huis te bieden. De architecten wedden daarom op glas voor de reling om ontwerp en bruikbaarheid te bieden.

Slaap aan zee


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto De slaapkamer is zo ingericht dat deze uitkijkt op zee en het bed is dus met uitzicht op het zicht geïnstalleerd voor een heerlijk ontwaken en de rest van de kamer is voorzien van discrete meubels voor laat het oog focussen op de schoonheid van het landschap.

Een terras voor ontspanning


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto En als er geen wind is, kunnen de eigenaren genieten van een buitenruimte met uitzicht op de zee en met uitzicht op de typische rotsen in de regio. Een ultra-designhuis in een natuurlijke omgeving, een spectaculair contrast.

Een privé zwembad met de zee


Cadaval & Solà-Morales / Sandra Pereznieto Het hoogtepunt van de show van dit huis: het overloopzwembad dat een adembenemend uitzicht biedt en waarmee u uw ogen in de ogen van de zee kunt baden zonder uw huis te verlaten. Meer info: www.ca-so.com


Video: This Ultra Modern Tiny House Will Blow Your Mind (Januari- 2022).